top of page

Waarom kiezen voor Holland Zorg Partners?

Onze missie

 • Onze missie is om zzp'ers waar de zorg in belangrijke mate op draait betaalbaar te houden en om de fricties die opdrachtgevers ervaren bij het inhuren van flexibel personeel te verminderen.

 • Daarnaast willen wij de zzp’er ontzorgen van alle verplichtingen die het ondernemerschap met zich meebrengt zodat deze zich kan richten op datgene waar hij/zij goed in is: het leveren van zorg!
   

Hoe doen wij dat?

 • Wij maken geen marge op de door de zzp'er gewerkte uren. En wij berekenen géén kosten aan de opdrachtgever.

 • Wij hanteren géén relatiebedingen en concurrentiebedingen.

 • De zzp’er betaalt een minimale fee van EUR 50 voor onze dienstverlening, indien- en voorzover deze voor tenminste EUR 400 per maand aan betaalde opdrachten heeft. Anders is onze dienstverlening ook voor hen gratis.

 • Wij doen een screening van al onze zzp’ers en zorgen ervoor dat zij voldoen aan alle eisen van de Wtza vóórdat ze aan de slag gaan. De opdrachtgever kan erop vertrouwen dat uitsluitend zzp’ers met de juiste kwalificaties die voldoen aan alle wettelijke eisen worden gekoppeld aan de uitgezette opdracht.

 • Wij beoordelen van de zelfstandigheid conform de fiscale wetgeving van zowel de opdracht als de zzp’er, het opstellen van de juiste overeenkomsten en het inregelen van de urenregistratie en facturatiestroom.

 • Via onze contractmodule sluit de opdrachtgever snel en eenvoudig een overeenkomst van opdracht, Wet DBA proof, met de zzp’er. Ook uw eigen templates kunnen hierbij als basis dienen.

 • Wij ontzorgen de zzp’er van alle administratieve verplichtingen (inclusief de financiële administratie en aangifte inkomstenbelasting) waarmee het ondernemerschap gepaard gaat en die hen afleiden van hun eigenlijke werk: het leveren van zorg. Hun vrijheid om hun eigen keuzes te maken als ondernemer staat daarbij voorop. Daarbij passen geen concurrentie- of relatiebedingen of andere beperkende voorwaarden die ook hun fiscale ondernemerschap in gevaar kunnen brengen.

 • Recent is onze nieuwe mobile app gelanceerd. Daarin regel je als zzp’er al je zaken vanuit één overzichtelijk dashboard: het vinden van diensten, het declareren van je uren, automatische facturatie, en nog veel meer.

 • De opdrachtgever kan via onze applicatie zelf haar eigen flexpools managen, de planning bijhouden, en controle houden over de gewerkte uren, en de facturering, per locatie.

Wat betaalt u voor onze dienstverlening?

 • De zzp’er berekenen wij een zeer bescheiden vaste fee van EUR 50 per maand voor onze dienstverlening indien deze meer dan EUR 400 per maand verdient met diensten bij opdrachtgevers via Holland Zorg Partners. Verdien je minder, dan betaal je helemaal niks!

 • Voor opdrachtgevers is onze dienstverlening kosteloos.

 

Waarom wachten? Probeer ons uit!

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Holland Zorg Partners dient u zich te registreren bij Holland Zorg Partners als gebruiker. Deze registratie als gebruiker is kosteloos en geheel vrijblijvend. Het verplicht u tot niets.

 Bij de gebruikersregistratie verifiëren wij de identiteit van de gebruiker en vragen wij akkoord met onze gebruikersvoorwaarden.

Registreren als zzp'er:

Klik hier om een gebruikersaccount aan te maken! of bel 020 244 08 07

Registreren als opdrachtgever?
Vraag hieronder uw gratis gebruikersaccount aan of bel 020 244 08 07:

Dank voor uw aanvraag!

bottom of page